Wednesday, November 12, 2008
Прва слика од "новиот" Enterprise NCC-1701. Бев сигурен дека ова нема шанси да го утнат и мило ми е што така испадна. Нема поента Ентерпрајз да не изгледа како Ентерпрајз. Факт е дека е еден од најпрепознатливите елементи во Star Trek и неможеш да го смениш и да го направиш да изгледа поинаку.

Има ситни измени, но генерално тоа е тоа, и морам да признаам дека ми се допаѓа. Се надевам дека и горниот дел е исто така океј. Внатрешноста е таква каква што е, но тоа е тоа.

Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 11/12/2008 12:17:00 AM |


0 Comments: