Saturday, November 15, 2008
Иако трејлерот официјално излегува во понеделник, веќе се појави на Интернет. Се работи за верзија со послаб квалитет бидејќи е кино-снимка, но во понеделник и на официјалниот сајт на филмот ќе го има во HD верзија. Ќе следи апдејт тогаш.

Не открива многу, но може да се види дека Star Trek XI ќе биде пренатрупан со специјални ефекти, промашени актери и детството на Кирк. Воопшто не сум импресиониран. Тоа што го видов од Спок и Кирк изгледа очајно. Сепак, проверете сами.

UPDATE: Веќе го има во HD верзија, достапен е на официјалниот сајт.

UPDATE II: Трејлерот може да се симне и од тука. Пасвордот за архивата е maktrek.


Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 11/15/2008 10:51:00 AM |


4 Comments:


At 1:31 PM, November 17, 2008, Anonymous Anonymous

super e trailerot!

 

At 12:24 AM, November 19, 2008, Anonymous Anonymous

Love in it!

 

At 12:19 PM, November 22, 2008, Blogger Gohan

Фала за HD верзијата.Не е толку лош кога го гледаш на убава верзија.:)

 

At 10:33 AM, December 05, 2008, Blogger freestyle

почнувам да осеќам дека нема да биде срање филмот.... малку е комерцијала, али не е лошо, ќе биде... :)