Tuesday, November 25, 2008
Еве и слика (заедно со видео) од стариот Спок во Star Trek XI. Веројатно единствената светла точка во кастингот. Иако Леонард Нимој е видно остарен, не се сомневам во неговите квалитети и изведбата на Спок. Во оваа улога се појавува после цели 17 години, од кога последен пат се појави во "Unification", двојна епизода од петтата сезона на Star Trek: The Next Generation.

За крај, верзијата на Star Trek XI трејлерот во кој се појавува Леонард Нимој како Спок.

Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 11/25/2008 08:46:00 PM |


3 Comments:


At 12:38 AM, November 26, 2008, Blogger Gohan

Остарел. :(

 

At 12:19 PM, November 26, 2008, Blogger Бојан Николов

Да, ама се држи уште. :)

 

At 10:32 AM, December 05, 2008, Blogger freestyle

фаца е ...