Thursday, January 22, 2009
На USAToday.com се објавени слики од новите Star Trek играчки, базирани на новиот филм. Цената е 30$ на секоја, што и не е толку скапо, бидејќи имам гледано Star Trek играчки кои чинат повеќе и од 100$.

Мој избор би бил транспортерот.


Транспортерот

Мостот


Новиот Ентерпрајз

Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 1/22/2009 11:57:00 PM |


3 Comments:


At 2:23 PM, January 31, 2009, Blogger Eddie Rebel

Па 30 долари и не е баш толку евтино + и ако ставиш поштенски трошок. Порано купував преку интернет фигурки на Star Wars и во просек со се се ми излегуваше една фигурка за десет долари. Инаку има и ретки колекционерски Star Wars фигурки кои чинат и по неколку илјади долари ! Поздрав

 

At 4:10 PM, January 31, 2009, Blogger Бојан Николов

Закон. Ја имам Enterprise-D. :)

Кој сајт испорачува до МК играчки? Сакам да земам и јас.

Поздрав.

 

At 12:46 AM, February 02, 2009, Blogger Eddie Rebel

Еј супер. Јас Star Wars ти Star Trek може една една вселенска битка да напраиме :-) Јас во Бугарија ги порачував дека таму живеев едно време, но колку што се сеќавам пишуваше дека испорачуваат и во Македонија, а и на Македонска адреса се сеќавам дека ми имаат пристигнувано реклами од страната. Страната е http://www.brianstoys.com/ јас неколку пати порачував и се си беше ОК. Имам негде триесетина фигурки на оние ликови кои повише ми се свиѓаат. Ако порачуваш а не ти се брза може да почекаш и да дојде некој амерички празник. Имаат попусти тогаш. Поздрав