Monday, March 30, 2009
Купче нови официјални постери за новиот Star Trek, далеку подобри од првиот, со исклучок на јапонскиот постер.

Британскиот постер

Друга верзија од Британскиот постер

Шпанскиот постер

Германскиот постер

...и Јапонскиот!

Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 3/30/2009 07:44:00 PM |


0 Comments: