Thursday, March 05, 2009
Полека се наближува премиерата на Star Trek XI, па периодов може да се очекуваат уште повеќе материјали од филмот. Во новиот број на списанието Total Film кој од денес е во продажба, објавени се две нови слики. На едната од нив може да се види како ќе изгледа транспортерот на новиот Ентерпрајз. Транспортирањето веќе видовме како изгледа во трејлерот.

Исто така, наскоро излегува и книга базирана на филмот, чиј автор е легендарниот Алан Дин Фостер.


Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 3/05/2009 11:59:00 PM |


0 Comments: