Friday, March 06, 2009
Денеска излезе нов трејлер за филмот, веројатно последен пред премиерата во мај. Има сцени кои досега ги немаше во претходните трејлери (кои нормално, може да се погледнат на блогов).

Ќе искоментирам само една реплика на Неро. Вели, "James T. Kirk was a great man, but that was another life!" Токму така. Џејмс Т. Кирк е Вилијам Шетнер и никој друг.

Погледнете:


Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 3/06/2009 03:14:00 PM |


1 Comments:


At 11:14 PM, March 06, 2009, Blogger Azagthoth

Mnogu sareno.