Sunday, March 29, 2009
Конечниот, официјален постер наменет за кината, беше објавен пред два дена. Воопшто не ме импресионираше (исто и како се досега од филмот). Сите знаеме дека можело многу подобро и попрофесионално. Вака изгледа како обичен Photoshop ефект врз бродот...

Инаку, излезе Star Trek Countdown #3, ќе пишам рецензија деновиве. До тогаш, еве линк за симнување.

Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 3/29/2009 03:12:00 PM |


0 Comments: